dinsdag 8 april 2014

bijna af.........zo, we zijn nu bijna anderhalve week thuis van een heerlijke week vakantie in Oostenrijk, een reis met van der Valk reizen met artiesten , de derde keer dat we dat nu gedaan hebben.

het begon allemaal mega spannend bij de bergpas na een regenachtige rit door Duitsland heen kwamen we onder aan de bergpas aan waar ze al gewaarschuwd waren voor hevige sneeuwval, de eerste twee haarspeldbochten waren al glibberig en er werd besloten sneeuwkettingen om de banden te doen , bussen langs de diepte geparkeerd op de pas je zag geen hand voor ogen pik donker dus doodeng , maar we zijn boven gekomen 17 kilometer en bijna een uur over gedaan en hebben 1 groot meezing feest gehad op de berg.
ik was voor de vakantie al begonnen met foto albums te maken en 1 ervan was zo wie zo voor de vakantie foto's van de Gerlos feest week.
gisteren heerlijk zitten freubelen heb een hele week voor mezelf op de tandarts donderdag, en woensdag banen zwemmen na geen verplichtingen dus ik ben aan de slag gegaan alleen vond onze Sammie dat minder leuk


hier zien jullie alvast een heel klein stukje van het album , nog even geduld hoop hem vandaag helemaal af te krijgen, wens jullie hele fijne dag toe
groetjes Marijke


2 opmerkingen:

Richtsje zei

Fijn dat je toch ondanks het enge begin een mooie vakantie hebt gehad Marijke! Kun je weer even vooruit! En we zullen zien wat voor moois je van dit album gaat maken!

Groetjes Richtje

Henriette zei

Heerlijke vakantie = lekker thuis en nu nagenieten met de foto's ziet er al goed uit!! liefs Henriette xxx